SmartGeo

Yritys

  • SmartGeo on suomalainen mittausalan yritys, joka on erikoistunut rakennetun ympäristön laserkeilaukseen perustuvaan 3D-tiedonkeruuseen ja -mallinnukseen (reality capture). Yrityksen asiantuntijoilla on pitkä ja monipuolinen kokemus 3D-tiedonkeruusta ja syvällinen ymmärrys asiakkaiden tarpeista.
  • Asiakaslupauksemme on että teemme kerralla oikein! Haluamme opastaa asiakkaitamme hyödyntämään 3D-tiedonkeruussa parhaita työprosesseja ja hankkimaan sellaisia lopputuotteita jotka tuottavat heille pitkäaikaisia hyötyjä. Työmme tuloksena mitat pitävät paikkansa. Haluamme rakentaa yhdessä asiakkaittemme digitaalista tulevaisuutta.
  • Palvelujen johtoajatuksena on tarkkojen, kattavien ja luotettavien 3D-aineistojen avulla ja tietotekniikkaa älykkäästi hyödyntäen tehostaa asiakkaan suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon prosesseja ja riskienhallintaa sekä edistää asiakkaan digitaalisen tulevaisuuden rakentamista.
  • Asiakkaitamme ovat tehtaat ja laitokset, kiinteistökehittäjät sekä insinööri- ja arkkitehtitoimistot. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme – haluamme olla haluttu kumppani.
  • Haluamme olla toimialan suunnannäyttäjänä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Meillä on toisiamme täydentävä yhteistyökumppaniverkosto

Smart Project Alliance®

Digitaalinen kaksonen, virtuaaliteknologiat

Inventointimallinnus, VR-sovellukset ja rakentamisen valvonta

Rakennusmittaus taloyhtiökohteissa ja rakennustiedon säilytys

Rakennusten inventointimallinnus

Laitosten käyttövarmuus ja omaisuuden hallinta